Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
M&G Horeca Expert
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Descriere
Consultantii M&G Horeca Expert vin cu o experienta vasta in implementarea de sisteme de management, cost control, crestere a vanzarilor, strategii de promovare, toate fiind atribute importante in dezvoltarea unui restaurant de succes.

Abordarea noastra implica toata echipa din cadrul restaurantului astfel incat fiecare membru din echipa sa inteleaga si sa execute cu precizie strategiile stabilite, sa ofere continuitate si consistenta, asigurand succesul.

Sistemul nostru de evaluare a unei operatiuni se aseamana cu o radiografie, examinand  fiecare aspect al operatiunii pentru a identifica punctele forte dar si cele nevralgice. Oferim o evaluare obiectiva a operatiunii indiferent de marimea si conceptul restaurantului.

Fiecare evaluare este personalizata in functie de standardele operationale, personal, cota de piata, zona de activitate a locatiei si specificul acesteia.

Evaluarea meniurilor este facuta de catre consultantii nostri astfel incat sa punem accent pe  originalitate, cost-control si specificul restaurantului.

Impreuna analizam concurenta, clientela, furnizorii si propunem cele mai potrivite preparate pentru a maximiza veniturile, optimiza profitul, controla pierderile. Implementam, dezvoltam si  urmarim procesul de rebrand-uire a meniului si retetelor.

Oferim suport pentru utilarea si echiparea spatiilor de productie si servire, menu engineering, cost versus pret de vanzare, menu design, instruiri pentru personalul activ ospatari, barmani, bucatari.
Din Gura in Gura