Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
M&G Horeca Expert
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Dezvoltare de noi meniuri pentru restaurante
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Consultanta restaurante: facem o analiza completa a experientei pe care o are fiecare client in cadrul unitatii, analizand toate aspectele operationale care au loc in cadrul restaurantului: echipa de servire (calitatea serviciilor oferite, recomandari, cunosterea meniului, jovialitate), echipa din bucatarie (pregatire preparate, gust, aspect, plating modern), acestea fiind componente pricipale in cresterea numarului de clienti fidelizati.

Oferim servicii de optimizare a procesului de aprovizionare, controlul costurilor cu materia prima, analiza meniului astfel incat fiecare preparat prezent sa fie vandabil in cantitati si cu costuri care sa justifice prezenta acestuia pe lista de meniu, introducerea de preparate unice ca si "semnatura a locatiei" care sa asigure un flux constant de clienti, optimizarea listei de bauturi in acord cu preparatele din meniu. Punem accent pe preparate moderne care se adreseaza clientilor corporate, obisnuiti cu calitatea primita in restaurante din tara cat si din strainatate. Folosind ingrediente de baza, cu tehnici de preparare si prezentare moderne, produsele finale vor fi apreciate si recompensate de clienti.

Oferim consultanta, suport, instruire si monitorizare in dezvoltarea de noi preparate.Restaurantele care doresc sa isi uimeasca clientii cu preparate deosebite atat in meniul a-la-carte cat si in meniul pentru evenimente (gustari reci, gustari calde, feluri principale, meniuri pentru cocktail, finger food, meniuri pentru nunti), se pot bucura de o serie de cursuri special dedicate echipei de bucatari, valorificand experienta pe care am dobandit-o in activitatea desfasurata in restaurante de 4* si prin participarea la concursuri gastronomice nationale si internationale.
Din Gura in Gura